ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΥΡΑ 1 φυλλο σφολιατας 1δοση σαλτσα ντοματας ντοματινια 4φετες γαλοπουλα τυρια τριμμενα 1ξερο μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ 1 φυλλ σφολιατας μερεντα μπισκοτα μπι μπερ τριμμενα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ανοιγουμε το φυλλο μας και τοποθετουμε ολα τα υλικα μας οπως τα εγω γραψει στην συνταγη.Ρολαρουμε το φυλλο και κοβουμε σε κομματια .Τοποθετουμε σε μια λαμαρινα και ψηνουμε μεχρι να ροδισουν στους 180 βαθμους στις αντιστασεις.Την ιδια διαδικασια ακολουθουμε και για τα γλυκα κερασματα!!!!!!!!καλη επιτυχια!!!!!!