ΥΛΙΚΑ 1 πακερο σφολιατα ετοιμη λιγο ζαχαρη για το πασπαλιζμα ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ 1 κιλο γαλα φρεσκο 200γρ ζαχαρη 120 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 4 αυγα 50 γρ βουτυρο 1 κλωναρακι φρεσκια βανιλια(αν οχι βαλτε βανιλιες 2) 300γρ κρεμα γαλακτος χτυπημενη σε σαντιγυ 1κουτ γλυκ ξυσμα πορτοκαλιου ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κοβουμε σε τρεις ισες λωριδες την σφολιατα,με ενα πιρουκανι τρυπαμε την σφολιατα να μην μας φουσκωσει και την πασπαλιζουμε με λιγη ζαχαρη.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους μεχρι να ροδισουν.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ Σ ε ενα βαθυ σκευος,ανακατευουμε το αλευρι με την ζαχαρη και τα αυγα.Σε ενα κατσαρολακι, βραζουμε το γαλα και την βανιλια.Παιρνουμε την μιση ποσοτητα γαλα και την ανακατευουμε με το μειγμα αυγων και το αδειαζουμε με στο υπολοιπα γαλα,ριχνουμε και το ξυσμα και μολις παρει βραση και πηξει το αποσυρουμε απο την φωτια.Προσθετουμε το βουτυρο και αδειαζουμε την κρεμα μας σε ενα μπολ και σκεπαζουμε με μεμβρανη,να μην σβολιαση.Μην ξεχασετε να αφαιρεσετε τ...