ΖΩΜΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΥΛΙΚΑ για 2 λιτρα
1 κιλο μανιταρια η κοτσανια,3 λιτρα νερο,1 κουτ σουπας ελαιολαδο,2κρεμμυδια κομενα σε λεπτες φετες,6 σκελιδες σκορδουκαι 250 ml λευκο κρασι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετουμε μια κατσαρολα σε μετρια φωτια και προσθετουμε ττο ελαιολαδο και ιδρωνουμε το κρεμμυδι μεχρι να μαλακωσει.Προσθετουμε το σκορδο και τα μανιταρια και τα αφηνουμε να μαλακωσουνγια περιπου 10 λεπτα.Προσθετουμε το κρασι και αφηνουμε να εξατμιστει τελειως.Προσθετουμε το νερο και σιγοβραζουμε γοα 45 λεπτα .Σουρωνουμε,κρυωνουμε και αποθηκευουμε!!!!!!!
1 κιλο μανιταρια η κοτσανια,3 λιτρα νερο,1 κουτ σουπας ελαιολαδο,2κρεμμυδια κομενα σε λεπτες φετες,6 σκελιδες σκορδουκαι 250 ml λευκο κρασι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετουμε μια κατσαρολα σε μετρια φωτια και προσθετουμε ττο ελαιολαδο και ιδρωνουμε το κρεμμυδι μεχρι να μαλακωσει.Προσθετουμε το σκορδο και τα μανιταρια και τα αφηνουμε να μαλακωσουνγια περιπου 10 λεπτα.Προσθετουμε το κρασι και αφηνουμε να εξατμιστει τελειως.Προσθετουμε το νερο και σιγοβραζουμε γοα 45 λεπτα .Σουρωνουμε,κρυωνουμε και αποθηκευουμε!!!!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου