ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο κιμα μοσχααρισιο
2 κρεμυδια ξερα
1σκελιδα σκορδο
1κγδυοσμο ξερο
1κγ ριγανη
2 αυγα
1ντοματα τριμμενη
1κγξυδι
2κσ ελαιολαδο
αλατι και πιπερι
1κουπα τριμμενη φριγανια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι για να γινει ενα σφιχτο μειγμα.Αν ειναι πολυ νερουλο προσθετουμε τριμμενη γαλετα ενο αν ειναι πολυ σφιχτο προσθετουμε ελαιολαδο.Βαζουμε το μειγμα του κιμα στο ψυγειο για 1 ωρα.Βαζουμε ενα τηγανι με αρκετο ελαιολαδο και τηγανιζουμε τα κεφτεδακια μασ αφου πρωτα τα περναμε απο αλευρι.Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν.Σερβιρουμε με πατατουλες τηγανιτες καλη μας ορεξη!!!!!!!
1 κιλο κιμα μοσχααρισιο
2 κρεμυδια ξερα
1σκελιδα σκορδο
1κγδυοσμο ξερο
1κγ ριγανη
2 αυγα
1ντοματα τριμμενη
1κγξυδι
2κσ ελαιολαδο
αλατι και πιπερι
1κουπα τριμμενη φριγανια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι για να γινει ενα σφιχτο μειγμα.Αν ειναι πολυ νερουλο προσθετουμε τριμμενη γαλετα ενο αν ειναι πολυ σφιχτο προσθετουμε ελαιολαδο.Βαζουμε το μειγμα του κιμα στο ψυγειο για 1 ωρα.Βαζουμε ενα τηγανι με αρκετο ελαιολαδο και τηγανιζουμε τα κεφτεδακια μασ αφου πρωτα τα περναμε απο αλευρι.Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν.Σερβιρουμε με πατατουλες τηγανιτες καλη μας ορεξη!!!!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου