ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!
ΥΛΙΚΑ
2 κουπες ζαχαρη
2 κουπες νερο
2 κουπες χυμο λεμονι
και την φλουδα ενος λεμονιου
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Φτιαχνουμε ενα σιροπι.Βαζουμε σε ενα κατσαρολακι την ζαχαρη και το νεροκαι ανακατευουμε εως οτου λιωσει η ζαχαρη.Μολις αρχισει να βραζει χαμηλωνουμε την φωτια και βραζουμε για 5 λεπτα ακομα.Κατεβαζουμε απο την φωτια και προσθετουμε τον χυμο του λεμονιου.Βαζουμε και την φλουδα του,και αφηνουμε να κρυωσει.Αφαιρουμε την φλουδα και φυλαμε το σιροπι μας σε ενα βαζο η σε ενα μπουκαλι.Ανακατευουμε 3 μερη παγωμενο νερο με 1 μερος απο το σιροπι.Σερβιρουμε σε ενα μεγαλο ποτηρι του νερου!!!!!!!
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!
ΥΛΙΚΑ
2 κουπες ζαχαρη
2 κουπες νερο
2 κουπες χυμο λεμονι
και την φλουδα ενος λεμονιου
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Φτιαχνουμε ενα σιροπι.Βαζουμε σε ενα κατσαρολακι την ζαχαρη και το νεροκαι ανακατευουμε εως οτου λιωσει η ζαχαρη.Μολις αρχισει να βραζει χαμηλωνουμε την φωτια και βραζουμε για 5 λεπτα ακομα.Κατεβαζουμε απο την φωτια και προσθετουμε τον χυμο του λεμονιου.Βαζουμε και την φλουδα του,και αφηνουμε να κρυωσει.Αφαιρουμε την φλουδα και φυλαμε το σιροπι μας σε ενα βαζο η σε ενα μπουκαλι.Ανακατευουμε 3 μερη παγωμενο νερο με 1 μερος απο το σιροπι.Σερβιρουμε σε ενα μεγαλο ποτηρι του νερου!!!!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου