ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ

ΥΛΙΚΑ
 
2 κουπες αλευρι
4αυγα
ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
δεντρολιβανο φρεσκο
βασιλικο φρεσκο
μια κουπα φετα χοντροκομενη
λιαστη ντοματα ψιλοκομμενη
2ντοματες ψιλοκομμενες
καπαρη
ελιες
ριγανη ξερη
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 
Χτυπαμε σε ενα μπολ τα αυγα και προσθετουμε ενα ενα τα υλικα και τελος το αλευρι και την φετα.Λαδωνουμε μια φορμα για κεικ η ταψακι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στις αντιστασεις για 40 με 45 λεπτα στους 180 βαθμους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)