Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 6, 2012

ΤΣΙΣΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Εικόνα
ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ? ΥΛΙΚΑ 1 πακετο μπισκοτα μπι μπερ 100γρ λιωμενο βουτυρο 250 γρ σοκολατα κουβερτουρα 200γρ κρεμα γαλακτος 1κουτ σουπ μελι 50 γρ βουτυρο 1σφηνακι ρουμι μαυρο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Λιωνουμε το βουτυρο σπαμε τα μπισκοτα οχι πολυ και ανακατευουμε τα μπισκοτα με το βουτυρο.Παιρνουμε ενα τσερκι στρογγυλο και τοποθετουμε στον πατο του το μειγμα απο μπισκοτα βουτυρο.Βαζουμε και τα χερακια μας για να στρωθει καλα.Βαζουμε στο ψυγειο για 30 λεπτα.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα μολις ερθει σε σημειο βρασμου σβηνουμε.Κοβουμε την κουβερτουρα μας σε κομματια αδειαζουμε την κρεμα γαλακτος στην κουβερτουρα ανακατευουμε ριχνουμε το βουτυρο το μελι και το ρουμι.Ανακατευπυμε και πεςριχυνουμε την σοκολατα πανω απο τα μπισκοτα.Βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες και υστερα μπορουμε να σερβιρουμε!!!!!

ΛΑΖΑΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

Εικόνα
ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!! ΥΛΙΚΑ 1πακετο λαζανια 2 κρεμμυδια ψιλοκκομενα 1νεροποτηρο φρεσκο χυμο ντοματας 1 κιλο πατατες 300γρ τυρι τριμμενο ρεγγατο κατα προτιμηση ελαιολαδο 1κουπα φρεσκο γαλα 100γρ βουτυρο 1κουτ γλυκ μοσχοκαρυδο κανελα πιπερι αλατι ελαιολαδο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Βαζουμε σε μια κατσαρολα νερο και αλατι,μολις παρει βρασει ζεματιζουμε για 1 λεπτο τα λαζανια μας,οχι ολα μαζι θα κολλησουν.Τα βγαζουμε και τα περυχινουμε με λιγο ελαιολαδο να μην μας κολλησουν.Καθαριζουμε και κοβουμε στα τεσσερα τις πατατες τις βραζουμε και αυτες σε αλατισμενο νερο για 20 λεπτα.Σουρωνουμε τις πατατες και τις αδειαζουμε σε ενα μεγαλο μπολ.Προσθετουμε το βουτυρο το μοσχοκαρυδο το πιπερι και το γαλα.Λιωνουμε με μια τρυπητη κουταλα και προσθετουμε αλατι αν χρειαζεται.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε ελαιολαδο και το ψιλοκομμενο κρεμμυδακι.Σοταρουμε και προσθετου