Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 2, 2012

ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο φρεσκα φασολακια 1 αυγο 1 φλ τσαγιου σοδα αναψυκτικο 1φλ τσαγιου αλευρι αλατι ,πιπερι ηλιελαιολαδο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ανακατευουμε καλα το αλευρι, την σοδα και το αυγο.Αλατοπιπερωνουμε το μειγμα το κλεινουμε σε ενα ταπερ και τοο αφηνουμε στο ψυγειο για 2 ωρεςνα σφιξει.Καθαριζουμε καλατα φασολακια και στην συνεχεια τα βουταμε στο κουρκουτι και τα τηγανιζουμε σε καυτι λαδι.Τ α στραγγιζουμε σε αποροφητικο χαρτι και τα συνοδευουμε με ντιπ ντοματας ειναι ενα απο τα ποιο ωραια ορεκτικα και τα απολαυσετε τωρα το καλοκαιρι με ωραια παρεα και μπυριτσα στο μπαλκονι.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!

ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ 3 μπουτακια κοτοπουλο 3φακελακια μπεσαμελ(τυπου γιωτης) 3με 4 φετες μπεικον 1κουπα μανιταρια κονσερβας τριμμενο τυρι ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ 2 ψιλοκομμενες πιπεριες 3ψιλοκομμενες ντοματες 1 ξερο κρεμμυδι 1 κσ κετσαπ 1 μικρη κονσερβα ντοματας 1/2 κουταλακι ζαχαρη αλατι πιπερι ηλιελαιο για το τσιγαρισμα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Καθαριζουμε και πλενουμε το κοτοπουλο,το βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο και το βραζουμε για 15 λεπτα.Επειτα αφαιρουμε την πετσα απο τα μπουτακια και τα κοβουμε σε κομματακια.Σε ενα τηγανι τσιγαριζουμε τις πιπεριες μαζι με τα μανιταρια και το μπεικον.Τα κατεβαζουμε απο την φωτια.Σε ενα μιξερ αλεθουμε τις ντοματες με το κρεμμυδι και τα αδειαζουμε σε ενα κατσαρολακι με λιγο λαδι.Σιγοβραζουμε για 10 λεπτα και ριχνουμε την κετσαπ και τον ντοματοπελτε και αλατοπιπερονυμε.Μολις δεσει η σαλτσα ριχνουμε τις πιπεριες τα μανιταρια και το μεικον που ειχαμε τσιγαρισει , και το κοτοπυλο.Ανακατευουμε εως οτου ενωθουν ολα τα υλικα μαζι.Τελος ετοιμαζουμε την μπεσαμελ συμφωνα με