Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 11, 2013

ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Εικόνα
ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!!!! 1ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΡΑΘΟ 2ΑΥΓΑ 1/2ΚΟΥΠΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΞΕΡΟ ΔΥΟΣΜΟ 1/2ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ... 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ

Εικόνα
ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ!! ΥΛΙΚΑ 1ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 2ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ... ΓΕΜΙΣΗ 1ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ 1ΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΠΑΠΡΙΚΑ 1ΣΦΗΝΑΚΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΤΑ ΠΑΡΑΣΑ,ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΡΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ 6 ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΣΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΙΝΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΚΑΡΒΕΛΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΟ

Εικόνα
ΚΑΡΒΕΛΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΟ! ΥΛΙΚΑ΄ 300ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΛΙΚΗΣ ΣΚΛΗΡΟ 150ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΟ 150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ 1ΚΟΥΤ ΑΛΑΤΙ ... 2ΚΟΥΤ ΖΑΧΑΡΗ 1ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ 1/2ΦΛΙΤΖ ΕΣΠΡΕΣΟ 1/2ΦΛΙΤΖ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ 1/2ΚΟΥΤ ΓΑΡΥΓΑΛΟ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΖΥΜΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 1 1/2 ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΑΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΕΛΑΦΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 40 ΜΕ 50 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΦΙΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!