ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ


ΥΛΙΚΑ
1 κιλο χοιρινη πανσετα
μισο κιλο πιπιριες κερατο
1ξερο κρεμμυδι
1ντοματα μεγαλη
κανελα,
 γαρυφαλο, δαφνη, αλατι και πιπερι
4λιαστες ντοματες
1κου γλυ ζαχαρη
ελαιολαδο
1κου σουπας πελτε ντοματας
1ποτηρι κοκκινο κρασι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βαζουμε σε ενα μεγαλο τηγανι ελαιολαδο και τσιγαριζουμε το κρεμμυδι χοντροκομενο με τις πιπεριες και το κρεα,μεχρι να ροδισουν στην συνεχεια προσθετουμε τα μπαχαρικα μας μεσα σε ενα τουλι για να μην πεσουν μεσα στο τηγανι και ψαχνετε να τα βρειτε μεσα στο στομα σας.Σβηνουμε με το κρασι βρασζουμε για 3 λεπτα σε δυνατη φωτια μεχρι να εξατμιστει καλα το οινοπνευμα απο το κρασι.Χαμηλωνουμε την φωτια και προσθετουμε την χοντροκομμενη ντοματα και την κουταλια πελτε και την λιαστη ντοματα.Αφηνουμε το φαι μας σε χαμηλη πολυ φωτια για μια ωρα ποτε ποτε το ανακατευουμε.Τελος προσθετουμε το αλατι και την ζαχαρη.Σερβιρουμε χλιαρο το φαγακι μας με πατατες τηγανιτες και τυρακι κασερι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)