ΤΡΑΓΑΝΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1φυλλο σφολιατας
6αχλαδια κομποστας
125 γρ σοκολατα κουβερτουρα
100γρ βουτυρο
100 σκονη αμυγδαλου
100γρ ζαχαρη
2αυγα
2κσ φιλε αμυγδαλου

   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετουμε την ψιλοκομμενη σοκολατα με το βουτυρο σε μπεν μαρι σε χαμηλη φωτια.Προσθετουμε την ζαχαρη ,το αμυγδαλο και τα αυγα ελαφρα χτυπημενα.Ανακατευουμε καλα τα υλικα .Στραγγιζουμε τα αχλαδια απο τον χυμο τους.Τα κοβουμε στην μεση κι επειτα καθε μισο το κοβουμε κατα μηκος σε φετες.Απλωνουμε τη σφολιατα σε λαμαρινα Γυριζουμε προς τα μεσα γυρω γυρω τη σφολιατα,σημιουργοντας τοιχωματα.Απλωνουμε την κρεμα αμυγδαλου με μια σπατουλα .Τοποθετουμε τα κομμενα αχλαδια το ενα πισω απο το αλλο.Ψηνουμε την ταρτα μας για μιση ωρα στους 180 βαθμους και μετα πασπαλιζουμε το φιλε αμυγδαλο και συνεχιζουμε και ψηνουμε για αλλα 10 λεπτα.Σερβιρουμε με παγωτο η σαντυγι!!!!.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)