Αναρτήσεις

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ

Εικόνα
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ!!!!! ΥΛΙΚΑ 250 ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΚΡΟ 100ΓΡ ΡΥΖΙ ΚΑΣΤΑΝΟ 1ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΥΔΙ 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ... 2ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΝΥΣΤΕΥΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΦΕΤΑ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ \ΓΙΑ 3ΛΕΠΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΒΡΑΣΜΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΠΥΡΕΞ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΕΤΑ!!!!!

ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ!!!

Εικόνα
NTONATS ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ!!!! ΥΛΙΚΑ 8ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 2/3 ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ 2/3ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ 2ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ Η 12 ΓΡ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΓΙΑ ... 2ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1ΑΥΓΟ 3ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ 1/3ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΖΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατευουμε σιγά σιγά το αλεύρι με την μαγιά,στην συνέχεια ρίχνουμε το γάλα με το νερό. Προαθέτουμε την ζάχαρη,,το βούτυρο,το αύγο και το αλάτι Ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε ενα μείγμα ομοιγενέσ.Αφήνουμε σκεπαζμένο να διπλασιαστεί σε ογκο.Ανοίγουμε σε ενα μεγάλο φυλλο και με την βοήθεια ενός ποτηριού κόβουμε σε κύκλους,και με ένα μικροτερο για να πετύχουμε την ποο μίκρη τρυπα.Τα αφήνουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια να φουσκώσουν για 30 ΄λεπτά. Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι και αφου τα στραγγίξουμε καλά σε αποροφητικό χαρτί τα βουτάμε στην ζάχαρη!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΤΑΡΤΑ ΑΛΜΥΡΗ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΙΚΝΙΚ

Εικόνα
ΤΑΡΤΑ ΑΛΜΥΡΗ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΙΚΝΙΚ!! ΥΛΙΚΑ 2 ΑΥΓΑ 200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 150ΓΡ ΦΕΤΑ 150ΓΡ EDAM H GOODA H ΓΡΑΒΙΕΡΑ Η ΑΝΘΟΤΥΡΟ Η ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΟΡ ... ΡΟΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΟΚ? 200ΓΡ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΠΙΚΝ ΝΙΚ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 1ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ 24 -26 ΕΚ 250 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 1/2ΚΟΥΤ ΑΛΑΤΙ 4ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΝΕΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΕΝΤΑ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατέουμε ολα τα υλικα εκτός το νερο,μόλις ψιχουλιασουμε την ζύμη μας ρίχνουμε και το νεράκι κοταλία κουταλία.Βαζουμε σε μία μεμβράνη την ζύμη μας και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά Ανακατευουμε ολα τα υλικά της γέμισης σε μια μπασίνα ενα μπολ.Ανοίγουμε με τα χέρια μας οσο μπορούμε και τοποθετόυμε την ζύμη σε μια λαδόκολ...

ΚΥΡΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Εικόνα
Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!ΕΧΕΙ 7 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!! Η ΖΥΜΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ 3ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ 1ΚΟΥΠΑ ΑΛΑΤΙ 1ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΗΣΤΕΥΕΙ!!!!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!!!

Εικόνα
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!!!ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ ΒΟΥΤΥΡΟ!!!!!!! ΥΛΙΚΑ 750ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 2ΑΥΓΑ 1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ 400ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ... 250ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ 1ΒΑΝΙΛΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΜΕ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ!!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΝΕΛΑ Η ΜΑΣΤΙΧΑ Η ΤΖΙΝΤΖΕΡ!!!!!ΑΥΓΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ!!!!

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Εικόνα
ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!! 500ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ 1200MLΝΕΡΟ 2ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ 100ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 2 ΜΕ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΣΑΝΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ Η 1/2ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ... 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ 200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ

Εικόνα
ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ!!!!! ΥΛΙΚΑ 200ΓΡ ΤΑΡΑΜΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 2ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΣΑΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ 2ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ 1 ΜΕ 2ΛΕΜΟΝΙΑ ΧΥΜΟΣ ... 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΡΑΜΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΧΟΤΡΟΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!!ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!