Αναρτήσεις

ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

Εικόνα
ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ!!!!! ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ 1ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ 250 ΓΡ 2 ΑΥΓΑ 100 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ... 500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ Η ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΝΚΑΣΕ 1ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΛΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΤΡΙΦΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΑΝΟΙΓΟΥ...

ΛΑΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Θας σας δωσω αλλη μια συνταγη λαγανας! Αυτη την φορα απο την ομορφη Ζακυνθο Υλικα 11/2 κιλο.αλευρι σκληρο 25γρμαγια νωπη 1κουτ αλατι 11/2ποτηρι λαδι 375γρ καλο ροζε κρασι 1 κουταλακι γλτκανισο 200γρ σταφιδες ... 2κουταλακια σουσαμι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μετραμε 1/3του αλευριου προσθετουμε την μαγια ,το αλατι και το γλυκανισο προσθετουμε λιγο χλιαρο νερο περιπου 200ml μεχρι να γινει λειο ζυμαρακι σφιχτο. Το αφηνουμε σκεπαζμενο 15 20 λεπτα Ξανα ζυμωνουμε,προσθετοντας το λαδι,κρασι,και αλευρι. Πρεπει να εχουμε ενα ομοιομορφο ζυμαρι και μαλακο. Προσθετουμε μεσα και τις σταφιδες,πλαθουμε για να απλωθουν ομορφα. Αλειφουμε με λαδι ενα ταψι 34 με36 Μεταφερουμε την ζυμη μεσα στο ταψι,με τις παλαμες μας. πιεζουμε να απλωθει και να. αποκτηση της χαρακτηριστικες τρυπες.

ΤΖιΖΚΕΙΚ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΑΡΜΠΡΕ!!!

Εικόνα
ΤΖιΖΚΕΙΚ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΑΡΜΠΡΕ!!! ΥΛΙΚΑ 50ΓΡ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ 5ΚΣ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ 900ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 200ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ... 4ΑΥΓΑ 1ΚΓ ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ 75 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΦΟΡΜΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 20 Χ8 ΕΚ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΚΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΚΑΙ 30 ΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΙΑΤΟ...

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

Εικόνα
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!! 1ΚΟΥΤΑΚΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ 397 ΓΡ 300ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 200ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟ ... Υ 200ΓΤ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΠΑΤ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ!!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!!!!

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ

Εικόνα
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ! ΥΛΙΚΑ ΑΛΑΤΙ 5ΜΕ 6 ΧΟΤΡΕΣ ΕΛΙΕΣ 2ΛΕΜΟΝΙΑ Η ΛΑΙΜ 2ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ... ΦΟΥΝΤΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΑΓΓΟΟΥΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ 1ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ 3ΜΕ 4ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ 1ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΝ ΕΠΙΠΛΕΕΙ Η ΑΛΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΕ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΗΞΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!!

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Εικόνα
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ 1ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ 6ΜΕ 7 ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ 1ΒΑΝΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ 1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΓΟ ΜΠΡΑΝΤΥ Η ΚΟΝΙΑΚ Η ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ ... ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΒΟΘΤΥΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ !!!!!

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ 1ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΑΣΙ 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1/2ΚΟΥΤ ΔΕΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ 12ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΣ 500ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2ΑΥΓΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους Σε ενα ταψακι κοβουμε στην μεση τισ ντοματεσ μασ και τισ τοποθετουμε με την κομμενη πλευρα απο επανω Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε και το μελι επανω τους πασπαλιζουμε και με τα ψιλοκομμενα μυρωδικα βαζουμε περιμετρικα το βουτυρο το ελαιολαδο και το κρασι ψηνουμε για 1 ωρα βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο για 4 λεπτα Σουρωνουμε και ραντιζουμε με ελαιολαδο σε ενα...