Αναρτήσεις

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

Εικόνα
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!! 1ΚΟΥΤΑΚΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ 397 ΓΡ 300ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 200ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟ ... Υ 200ΓΤ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΠΑΤ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ!!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!!!!

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ

Εικόνα
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ! ΥΛΙΚΑ ΑΛΑΤΙ 5ΜΕ 6 ΧΟΤΡΕΣ ΕΛΙΕΣ 2ΛΕΜΟΝΙΑ Η ΛΑΙΜ 2ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ... ΦΟΥΝΤΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΑΓΓΟΟΥΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ 1ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ 3ΜΕ 4ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ 1ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΝ ΕΠΙΠΛΕΕΙ Η ΑΛΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΕ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΗΞΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!!

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Εικόνα
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ 1ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ 6ΜΕ 7 ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ 1ΒΑΝΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ 1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΓΟ ΜΠΡΑΝΤΥ Η ΚΟΝΙΑΚ Η ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ ... ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΒΟΘΤΥΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ !!!!!

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ 1ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΑΣΙ 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1/2ΚΟΥΤ ΔΕΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ 12ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΣ 500ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2ΑΥΓΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους Σε ενα ταψακι κοβουμε στην μεση τισ ντοματεσ μασ και τισ τοποθετουμε με την κομμενη πλευρα απο επανω Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε και το μελι επανω τους πασπαλιζουμε και με τα ψιλοκομμενα μυρωδικα βαζουμε περιμετρικα το βουτυρο το ελαιολαδο και το κρασι ψηνουμε για 1 ωρα βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο για 4 λεπτα Σουρωνουμε και ραντιζουμε με ελαιολαδο σε ενα...

ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

Εικόνα
ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΥΛΙΚΑ 2ΚΟΥΠΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΡΥΖΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 1ΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2ΑΥΓΑ ... 1ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΞΕΡΟ 100ΓΡ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΡΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΘΥ Η ΓΟΥΟΝΚ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΙΓΑΣΙΓΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ(ΠΑΡΜΑΝΤΙΕ)

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΣΟΥΠΑ ΠΑΤΑΤΑΣ (ΠΑΡΜΑΝΤΙΕ) ΥΛΙΚΑ 1ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ 1ΠΡΑΣΟ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΡΝΟ 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ 4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ... 1ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ 1ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ 4ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΓΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 20 ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΜΕΡ Η ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΣΙΠΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΣΙΠΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ 1ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΧΙΝΟΠΡΑΣΟ ΡΙΓΑΝΗ ΘΥΜΑΡΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ... ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΑΥΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ 1ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΤΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΙΜΜΑ ΨΩΜΙΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΛΕΠΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΓΝΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΙΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣ ΑΠΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΔΥΟΣΜΟ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤ...