Αναρτήσεις

ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Εικόνα
ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ!!! ΥΛΙΚΑ 1/2ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ 1ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ 100ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΕΒΑΛΑ ΚΡΗΤΗΣ 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ... 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 2ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ 1ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ 1ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ 200ΓΡ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ 20ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ 20ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ 2 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑΤΙΠΙΠΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 20 ΛΛΕΠΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡ...

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ

Εικόνα
ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ!!!!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ 250 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ 3ΚΟΥΤ ΝΕΡΟ ... ΓΕΜΙΣΗ 1ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΛΕΠΤΡΕΣ 200ΓΡ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 250ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2ΑΥΓΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 400ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΜΥΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΨΙΧΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΤΡΟ ΦΥΛΛΟ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ Η ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΣΠΡΙΑ ΑΨΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗ...

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΜΙΡΝΑΙΚΑ

Εικόνα
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ!!! ΥΛΙΚΑ 2ΑΥΓΑ 1ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1ΒΑΝΙΛΙΑ ... 1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΜΠΕΙΚΙΝ 1/2ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΣΟΔΑ 700ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ 200ΓΡ ΦΥΤΙΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΕΡΙ ΔΕΝ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 15 ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΚΟ!!!!!

ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ

Εικόνα
Γλύκισμα με σοκολάτα,δημητριακά και μπανάνα ΥΛΙΚΑ 2 κούπες δημητριακά σοκολατένια κια μη 200γρ κουβερτούρα 100γρ γάλα φρέσκο 1κουταλία βούτυρο ... 2κουταλιες μέλι λίγες σταγόνες εσάνς βανίλιας 1μπανάνα σε κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το γάλα και αποσύρουμε,σε ενα αλλο μπολ εχουμε ψιλοκόψει την κουβερτόυρα και αδειάζουμε το καυτό γάλα,ανακατεόυμε μεχρι να ομογενοποιηθει το μείγμα.Στην συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο και το μέλι,ανακατευουμε και προσθέτουμε και τα δημητριακά.Σε μια λαδόκολλα βάζουμε το μισο μείγμα και αραδιαζουμε επανω και την ψιλοκιμμένη μπανάνα,ρίχνουμε και το υπόλοιπο μείγμα.Κλείνουμε σφιχτα σαν καραμέλα την λαδόκολλα.Τοποθετούμε στη κατάψυξη για 1 ώρα και στην συνέχεια στην συντήρηση για αλλες δυο!!!!!!!!καλή επιτυχία!!!!! ρα

ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Εικόνα
ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 8ΦΛΙΤΖ ΑΛΕΥΡΙ 1 2/3 ΦΛΙΤΖ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ 2/3 ΤΟΥ ΦΛΙΤΖ ΝΕΡΟ 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ ... 2ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΑΛΑΤΙ 1ΑΥΓΟ 2/3 ΚΟΥΠΑς ΖΑΧΑΡΗ 2/3 ΚΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΛΕΥΡΙΟΥ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 30 ΜΕ 40 ΓΡ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΙΣΑΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ!!!!!!

ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

Εικόνα
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ 500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 80ΓΡ ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ 150ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ 300ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ... 3ΑΥΓΑ 1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ 50ΓΡ ΣΤΑΦΙΔΕΣ 1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κοσκινίζουμε το αλεύρι,το μπείκιν και το κακακ Χτυπάμε στο μίξερ,τοβούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα,προσθέτουμε τα αυγα ένα ένα και συνεχ΄ιζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το κακάο και στη συνέχεια το μείγμα αλευριού,τέλος τις σταφίδες Πλάθουμε την ζύμη σε μπαστουνακια 2 βγάινουν,προθερμένουμε τον φούρνο μας στους 160 βαθμους στις αντιστασεις. Χαραζουμε τα μπαστουνάκια σε φέτες χωρις να τα κόψουμε τελείως.Ψήνουμε για 20 λέπτα και στην συνεχεια τα χωριζουμε τελειως και τα ξανα ψήνουμε για αλλα 20 λεπτα.Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως!!!!!

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

Εικόνα
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ!!!!!!! ΥΛΙΚΑ 200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 1ΑΥΓΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ... 320ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1ΚΟΥΤΓΛΥΚ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ 1/2ΚΟΥΤ ΓΛΥ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΄ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΜ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΓΙΑ 12 ΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ!!!!